Τηλεφ. Παραγγελίες
2510 831 643

0 items

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

welcome to Leonidis company.

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Leonidis company

Καλώς ήλθατε,
στην εταιρεία "ΛΕΩΝΙΔΗΣ"

 

Η εταιρεία "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1997 και δραστηροποιείται στο χώρο των τροφίμων έχοντας μία μεγάλη ποικιλία αλλαντικών, ψαρικών και γαλακτοκομικών προϊόντων.

Ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση και σήμερα είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εισαγωγική εταιρεία στην οποία μπορεί ο κάθε επισκέπτής να βρεί αλλαντικά και άλλα τρόφιμα σε μεγάλη ποικιλία, από διάφορες χώρες του κόσμου αλλά και Ελληνικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σκοπός της εταιρείας "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" είναι να παρέχει στο ευρύ κοινό επώνυμα και μη προϊόντα δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και στις χαμηλές τιμές.

Τα προϊόντα της εταιρείας "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" προέρχονται κυρίως από την Ελλάδα, τη Ρωσία, τη Γεωργία, την Πολωνία, την Ολλανδία, τη Γερμανία και τη Βουλγαρία.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" προχώρησε και στην χονδρική πώληση προμηθεύοντας με τα προϊόντα της κυρίως Περίπτερα, Mini Market, Παντοπωλεία, Ταβέρνες, Εστιατόρια, Αρτοποιεία κι άλλα.

Επίσης, επεκτείνεται και στον τομέα των εξαγωγών απευθυνόμενη κυρίως στην Ευρωπαϊκή αγορά με προϊόντα όπως καπνιστά ψάρια, κατεψυγμένα θαλασσινά, Ελληνικές ελιές και ελαιόλαδο. Φιλοδοξώντας σύντομα να μπορεί να εξάγει και σε Τρίτες χώρες.

Τατιάνα Λεωνίδου - Ιδρυτής,
Αναστασία Λεωνίδου - CEO,
Ζαχαριάδης Παναγιώτης - Διευθυντής πωλήσεων.

© {2023} Leonidis Company. All Rights Reserved. Designed By Zachapan - Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. : 20625530000

Please publish modules in offcanvas position.