"Αποστολές - Μεταφορικά"

Η ιστοσελίδα www.leonidiscompany.gr ως προς όλο το περιεχόμενο της αλλά και τα είδη που εμφανίζονται σ' αυτήν, δεν αποτελούν πρόταση αλλά πρόσκληση προς εσάς για υποβολή πρότασης παραγγελίας.

Επιλέγετε λοιπόν τα είδη που θέλετε και διαμορφώνεται την παραγγελία σας. Εν συνεχεία εμείς με επαγγελματισμό και φροντίδα συγκεντρώνουμε όσα διαθέσιμα από αυτά τα είδη υπάρχουν στην διάθεση της www.leonidiscompany.gr, σας ενημερώνουμε για τις διαθέσιμες ποσότητες ή το χρόνο παραλαβής των εμπορευμάτων που θα είναι διαθέσιμα στην www.leonidiscompany.gr και εφόσον συμφωνείτε τα συσκευάζουμε κατάλληλα και σας τα αποστέλλουμε στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει ή τα παραλαμβάνεται από το κατάστημα μας εφόσον το επιθυμείτε.

Η αποστολή εκ μέρους της ιστοσελίδας ή και της Εταιρείας οποιουδήποτε αποδεικτικού παραλαβής παραγγελίας σε καμία περίπτωση δεν συνιστά και την αποδοχή της παραγγελίας, η οποία ούτως ή άλλως εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και τα αποθέματα της ιστοσελίδας  www.leonidiscompany.gr σε σχέση με τα παραγγελθέντα προϊόντα. Η ιστοσελίδα μας ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η παραγγελία ενδέχεται μερικώς να γίνει αποδεκτή και να εκτελεσθεί.

Σε κάθε περίπτωση, η μερική ή η συνολική αποδοχή από εμάς της εκ μέρους σας παραγγελίας γίνεται μόνον κατά την αντίστοιχα μερική ή συνολική εκτέλεση της παραγγελίας, οπότε σε αυτή την φάση καταρτίζεται η σύμβαση αγοράς μεταξύ μας και χρεώνεστε με τις τιμές που έχετε κατά την ημέρα αποστολής της εκ μέρους σας παραγγελίας δεσμεύσει.

Ειδικότερα ζητήματα:

Προβλέπεται και παρακαλούμε να λάβετε υπόψη πως η "ελάχιστη παραγγελία" είναι :

  • Για την πόλη της Καβάλας το ποσό των 7,00€ με το ΦΠΑ  για το Κέντρο Και 10,00€ για τις απομακρισμένες περιοχές της πόλης.
  • Για όλη την υπόλοιπη Ελληνική Επικράτεια το ποσό των 10,00€ με το ΦΠΑ (τα έξοδα αποστολής εξαρτιούνται από την μέθοδο αποστολής και τον όγκο της παραγγελίας. Το κόστος της αποστολής βαρύνει τον αγοραστή - πελάτη).

Σε περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας γίνει μέσω κάποιου πρακτορείου μεταφορικής εταιρείας ή courier της εταιρείας "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" αφορά αποκλειστικά και μόνον την μεταφορά της παραγγελίας από τις εγκαταστάσεις της μέχρι το πρακτορείο μεταφορικής εταιρείας ή courier.

Το κόστος μεταφορικών "Έξοδα αποστολής" βαρύνουν τον πελάτη και όχι την εταιρεία "ΛΕΩΝΙΔΗΣ".

Σε περίπτωση όμως που η αποστολή της παραγγελίας γίνει με τα μέσα της εταιρείας "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" ή με το πρακτορείο μεταφορικής εταιρείας που συνεργάζεται η εταιρεία "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" τότε τα "έξοδα αποστολής" προστίθενται στην παραγγελία του πελάτη και διαμορφώνεται η "συνολική αξία" της παραγγελίας.

  • Σημειώνεται ότι στην "ελάχιστη παραγγελία" ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς/αποστολής.
  • Σε περίπτωση που η παραγγελία δεν καλύπτει την παραπάνω προϋπόθεση της "ελάχιστης παραγγελίας" θα ενημερώνεστε από την εταιρεία "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" ώστε να κάνετε τις σχετικές διορθώσεις προκειμένου να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία ΛΕΩΝΙΔΗΣ" διατηρεί το δικαίωμα της μη αποδοχής, ακύρωσης ή της εν μέρει εκτέλεσης της εν λόγω παραγγελίας.
  • Οποιεσδήποτε ζημιές τυχόν προκληθούν στον χώρο, στα μεταφερόμενα είδη, από τα μεταφερόμενα είδη ή κατά την μεταφορά τους από το φορτηγό του μεταφορέα μέχρι το σημείο παράδοσης είναι ευθύνη του παραλήπτη και αποδέχεται τις νόμιμες σχετικές ευθύνες και υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό το γεγονός.

 Επίσης θα πρέπει να ληφθεί υπόψη πως τα "έξοδα αποστολής" χρεώνονται ανά παραγγελία που ο πελάτης διαμορφώνει.

Aloe Vera okf
Fairy
Ferrero
aloe_vera_logo_166x118.png
fairy-logo_166x118.png
ferrero_logo_166x118.png
Coca cola
Nestle
Milka
coca_cola_logo_166x118.png
nestle_logo_166x118.png
milka_logo_166x118.png
Vegeta
BIOL
Bruschette maretti
Vegeta-Logo_h118.png
IMG-fb35bfea64cca2219e41fd7cbae229fb-V.jpg
IMG-a838c972afa9c5ddb508e57dc635b082-V.jpg
hell energy
BRIZOLL
Greenfield
hell_energy_drink_logo-166x118.png
IMG-fcdd0151ef671a9eaf53f73c61e3ae73-V.jpg
Greenfield1.png
quality_icon

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους προμηθευτές για να προσφέρουμε στους πελάτες μας φρέσκα προϊόντα παντοπωλείου υψηλότερης ποιότητας

 

euro_icon

ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Χάρη στην προσιτή τιμολογιακή πολιτική μας, οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να πληρώσουν υπερβολικά για τα προϊόντα που χρειάζονται.

 

free_shipping

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το κατάστημά μας προσφέρει γρήγορη αποστολή σε όλη την Ελλάδα σε όλους τους πελάτες ανεξάρτητα από το τι και πόσο θα παραγγείλετε.

 

*ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€

 

shopping_icon

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Πατώντας το παρακάτω κουμπί μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας σε πραγματικό χρόνο

 

Παράδοση σε 5'

   Μάθε περισσότερα

*Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

 

Ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε εβδομαδιαία νέα, ενημερώσεις, ειδικές προσφορές και αποκλειστικές εκπτώσεις.

Μην ανησυχείτε, μισούμε το spam!

© {2022} Leonidis Company. All Rights Reserved. Designed By Zachapan | Όροι & Κανόνες | Πολιτική απορρήτου | Cookie Policy