Παράδοση σε 5'


   Μάθε περισσότερα

"Όροι και κανόνες"

 Αυτοί οι όροι και κανόνες καθορίζουν την χρήση της ιστοσελίδας www.leonidiscompany.gr της ατομικής επιχείρησης Λεωνίδου Αναστασίας με επωνυμία "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" (εφεξής ΛΕΩΝΙΔΗΣ) που εδρεύει στην Καβάλα ( οδό Δημοτική Αγορά Καβάλας 1/23), Ελλάδα.

Σας παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά πριν ξεκινήσετε την παραγγελία σας διότι προσδιορίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας.

Κάθε περαιτέρω χρήση προϋποθέτει ότι έχετε ενημερωθεί και κατανοήσει τους όρους παραγγελίας και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή των αναφερόμενων όρων και προϋποθέσεων και την δέσμευση σας από αυτούς , ανεπιφύλακτα, χωρίς καμία εξαίρεση.

Εγγραφή και Ενεργοποίηση λογαριασμού

Η Ιστοσελίδα μας απευθύνεται τόσο σε πελάτες Λιανικής όσο και σε πελάτες Χονδρικής.

Πελάτες Λιανικής: Όσο αφορά τους Πελάτες Λιανικής η διαδικασία είναι πολύ απλή. Προσθέτε τε τα προϊόντα που θέλετε στο καλάθι και κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας δηλώνετε τα απαιτούμε στοιχεία ( Ονομάτεπωνυμο, Διέυθυνση, Τηλέφωνο κτλ) και η εγγραφή σας γίνεται αυτόματα.

Πελάτες Χονδρικής: Όσο αφορά τους Πελάτες Χονδρικής μπορούν να δουν γενικα τα προϊόντα που εμπορευόμαστε ΧΩΡΙΣ τις τιμές. Εφόσον ενδιαφέρονται για κάποια προϊόντα μπορούν να μας στείλουν ένα email στο info@leonidiscompany.gr  ή να μας καλέσουν στο 2510 620232  για να τους ενημερώσουμε για τιμές και διαθεσιμότητα. 

Κουπόνι

Με την ενεργοποίηση της εγγραφής σας θα λάβετε ένα εκπτωτικό κουπόνι για την πρώτη σας αγορά.

Σημείωση: Η υπηρεσία του κουπονιού ισχύει ΜΌΝΟ για τους πελάτες λιανικής.

Πόντοι

Όταν κάνετε μία παραγγελιά κερδίζετε πόντους που ισοδυναμούν με 1€ = 1 πόντος. Οι πόντοι που συγκεντρώνεται εξαργυρώνονται στην επόμενη σας παραγγελιά αυτόματα.

Παράδειγμα : Παραγγελία 15,30€ = 15 πόντοι. Στην επόμενη παραγγελία 15 πόντοι = 1,5€ έκπτωση.

Σημείωση: Η υπηρεσία των πόντων ισχύει ΜΌΝΟ για τους πελάτες λιανικής.

Παράδοση παραγγελιών

Η παράδοση των παραγγελιών γίνετε μέχρι και 1 ώρα πριν το κλείσιμο του καταστήματος.

Δωρεάν για την πόλη της Καβάλας

Επιπλέον Χρέωση για περιοχές εκτός της πόλης Καβάλας. ( Χρέωση ανάλογα με την περιοχή )

Ώρες λειτουργίας

Οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων είναι οι εξής:

Κεντρικό : Δημοτική Αγορά Καβάλας Τηλ. επικοινωνίας 2510 831643

Δευτέρα - Τετάρτη - Σαββάτο: 8:00 έως τις 15:00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 8:00 έως τις 15:00 & 17:30 έως τις 21:00

 

Υποκ/μα : Ηπείρου 2 Τηλ. επικοινωνίας 2510 620232

Δευτέρα  - Σαββάτο: 8:15 έως τις 20:30

Κυριακή:  10:00 έως τις 19:00

 

Ειδικοί όροι

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται στην ιστοσελίδα μας καθορίζονται επίσης από ειδικούς όρους "Παραγγελίες - Μεταφορικά - Πληρωμές - Επιστροφές - Ακυρώσεις".

Οι ειδικοί αυτοί όροι αναλύονται παρακάτω.

Α. "Παραγγελίες - Μεταφορικά"

Η ιστοσελίδα www.leonidiscompany.gr ως προς όλο το περιεχόμενο της αλλά και τα είδη που εμφανίζονται σ' αυτήν, δεν αποτελούν πρόταση αλλά πρόσκληση προς εσάς για υποβολή πρότασης παραγγελίας.

Επιλέγετε λοιπόν τα είδη που θέλετε και διαμορφώνεται την παραγγελία σας. Εν συνεχεία εμείς με επαγγελματισμό και φροντίδα συγκεντρώνουμε όσα διαθέσιμα από αυτά τα είδη υπάρχουν στην διάθεση της www.leonidiscompany.gr, σας ενημερώνουμε για τις διαθέσιμες ποσότητες ή το χρόνο παραλαβής των εμπορευμάτων που θα είναι διαθέσιμα στην www.leonidiscompany.gr και εφόσον συμφωνείτε τα συσκευάζουμε κατάλληλα και σας τα αποστέλλουμε στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει ή τα παραλαμβάνεται από το κατάστημα μας εφόσον το επιθυμείτε.

Η αποστολή εκ μέρους της ιστοσελίδας ή και της Εταιρείας οποιουδήποτε αποδεικτικού παραλαβής παραγγελίας σε καμία περίπτωση δεν συνιστά και την αποδοχή της παραγγελίας, η οποία ούτως ή άλλως εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και τα αποθέματα της ιστοσελίδας  www.leonidiscompany.gr σε σχέση με τα παραγγελθέντα προϊόντα. Η ιστοσελίδα μας ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η παραγγελία ενδέχεται μερικώς να γίνει αποδεκτή και να εκτελεσθεί.

Σε κάθε περίπτωση, η μερική ή η συνολική αποδοχή από εμάς της εκ μέρους σας παραγγελίας γίνεται μόνον κατά την αντίστοιχα μερική ή συνολική εκτέλεση της παραγγελίας, οπότε σε αυτή την φάση καταρτίζεται η σύμβαση αγοράς μεταξύ μας και χρεώνεστε με τις τιμές που έχετε κατά την ημέρα αποστολής της εκ μέρους σας παραγγελίας δεσμεύσει.

Ειδικότερα ζητήματα:

Προβλέπεται και παρακαλούμε να λάβετε υπόψη πως η "ελάχιστη παραγγελία" είναι :

 • Για την πόλη της Καβάλας το ποσό των 7,00€ με το ΦΠΑ  για το Κέντρο Και 10,00€ για τις απομακρισμένες περιοχές της πόλης.
 • Για όλη την υπόλοιπη Ελληνική Επικράτεια το ποσό των 10,00€ με το ΦΠΑ (τα έξοδα αποστολής εξαρτιούνται από την μέθοδο αποστολής και τον όγκο της παραγγελίας. Το κόστος της αποστολής βαρύνει τον αγοραστή - πελάτη).

Σε περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας γίνει μέσω κάποιου πρακτορείου μεταφορικής εταιρείας ή courier της εταιρείας "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" αφορά αποκλειστικά και μόνον την μεταφορά της παραγγελίας από τις εγκαταστάσεις της μέχρι το πρακτορείο μεταφορικής εταιρείας ή courier.

Το κόστος μεταφορικών "Έξοδα αποστολής" βαρύνουν τον πελάτη και όχι την εταιρεία "ΛΕΩΝΙΔΗΣ".

Σε περίπτωση όμως που η αποστολή της παραγγελίας γίνει με τα μέσα της εταιρείας "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" ή με το πρακτορείο μεταφορικής εταιρείας που συνεργάζεται η εταιρεία "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" τότε τα "έξοδα αποστολής" προστίθενται στην παραγγελία του πελάτη και διαμορφώνεται η "συνολική αξία" της παραγγελίας.

 • Σημειώνεται ότι στην "ελάχιστη παραγγελία" ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς/αποστολής.
 • Σε περίπτωση που η παραγγελία δεν καλύπτει την παραπάνω προϋπόθεση της "ελάχιστης παραγγελίας" θα ενημερώνεστε από την εταιρεία "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" ώστε να κάνετε τις σχετικές διορθώσεις προκειμένου να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία ΛΕΩΝΙΔΗΣ" διατηρεί το δικαίωμα της μη αποδοχής, ακύρωσης ή της εν μέρει εκτέλεσης της εν λόγω παραγγελίας.
 • Οποιεσδήποτε ζημιές τυχόν προκληθούν στον χώρο, στα μεταφερόμενα είδη, από τα μεταφερόμενα είδη ή κατά την μεταφορά τους από το φορτηγό του μεταφορέα μέχρι το σημείο παράδοσης είναι ευθύνη του παραλήπτη και αποδέχεται τις νόμιμες σχετικές ευθύνες και υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό το γεγονός.

 Επίσης θα πρέπει να ληφθεί υπόψη πως τα "έξοδα αποστολής" χρεώνονται ανά παραγγελία που ο πελάτης διαμορφώνει.

Β. "Πληρωμές"

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται με τους εξής τρόπους:

 1. Με μετρητά και Παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα.
 2. Με μετρητά και Παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του πελάτη (ΜΌΝΟ για την πόλη της Καβάλας)
 3. Με αντικαταβολή (Τα έξοδα της αντικαταβολής ανέρχονται στα 3,00€ )
 4. Με κατάθεση σε Τράπεζα
 5. Με κουπόνια ticket restaurant (ΜΌΝΟ για την πόλη της Καβάλας)
 6. Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners. (Η χρέωση ειναι 0,50€)
 7. Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. (Η χρέωση ειναι 0,50€)
 8. Με αποστολή χρημάτων μέσω συστήματος μεταφοράς χρημάτων (MoneyGram)
 9. Με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα στο χώρο σας ( ΜΌΝΟ για την πόλη της Καβάλας)

Γ. "Επιστροφές"

Εάν για οποιοδήποτε λόγο υπαναχωρήσετε σε σχέση με κάποιο είδος της αγορά σας μπορείτε να το επιστρέψετε το συντομότερο δυνατόν και εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του και πάντα σε συνεννόηση με την εταιρεία "ΛΕΩΝΙΔΗΣ".Να λάβετε υπόψη ότι η εταιρεία "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" διατηρεί το δικαίωμα της μη αποδοχής επιστροφής εμπορευμάτων.

Επιστροφές χρημάτων* ΔΕΝ γίνονται μόνο αντικατάσταση προϊόντων.

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με μεταφορικά έξοδα που βαρύνουν τον πελάτη.

Απαραίτητη προϋπόθεση σε κάθε περίπτωση είναι το επιστρεφόμενο είδος να έχει άθικτη και πλήρη τη συσκευασία του και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς του.

Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται πως τα έξοδα αποστολής που χρεώνονται στο πελάτη για την αποστολή και παράδοση της παραγγελίας του σε αυτόν, δεν επιστρέφονται.

Εξαίρεση

Επιστροφή χρημάτων γίνεται αποδεκτή εφόσον υπάρχει αδυναμία εκτέλεσης της παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει το ενδεχόμενο να αφαιρεθούν τα έξοδα της αντίστροφης μεταφοράς.

Δ. "Ακύρωση παραγγελίας"

Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται 

Τηλεφωνικά καλώντας στο +30 2510 831643

Στην περίπτωση που δεν έχουν παραγγελθεί τα εμπορεύματα (λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας) ή δεν έχουν σταλεί από εμάς προς εσάς αλλά έχετε στείλει τα χρήματα τότε σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας αφαιρώντας τα έξοδα της αντίστροφης μεταφοράς.

Σε κάθε άλλη περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit ( Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Διαθεσιμότητα και Ασφάλεια Δικτύου

Η εταιρεία "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" είναι αποκλειστική δικαιούχος της ιστοσελίδας. Για το λόγο αυτό καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την συντήρηση και την διαθεσιμότητα της. Παρόλα αυτά διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/ και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα το σύνολο ή τμήμα της με ή/ και χωρίς προειδοποίηση, καθώς η διαθεσιμότητα της μπορεί να εξαρτηθεί από τα δίκτυα επικοινωνιών, ίσως το μεγάλο αριθμό επισκεπτών και άλλες αιτίες. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη σε περίπτωση που οι επισκέπτες της δεν μπορούν να συνδεθούν με την ιστοσελίδα.

Η εταιρεία "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προστασίας της ιστοσελίδας από κακόβουλο λογισμικό, δεν μπορεί όμως ΠΟΤΈ να εγγυηθεί ότι δεν θα πέσει θύμα ηλεκτρονικών επιθέσεων. Ως εκ τούτου κάθε επισκέπτης θα πρέπει να φροντίζει για τη προστασία του μέσου πρόσβασης με δικά του μέσα (π.χ. χρήση antivirus) πριν από την οποιαδήποτε χρήση της.

Προσωπικά Δεδομένα  

Η εταιρεία "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" δύναται να διατηρεί σε αρχείο και να επεξεργάζεται τυχόν προσωπικά δεδομένα των χρηστών -  πελατών της ιστοσελίδας, που θα έρθουν σε γνώση της βάσει τυχόν αιτήσεων ή/ και συναλλαγών με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Κάθε χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του, σύμφωνα με το Ν. 2472/1997 περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του ατόμου.

Η εταιρεία "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι του επισκέπτη - χρήστη σε περίπτωση χρήσης των προσωπικών του δεδομένων που έχει ο επισκέπτης - χρήστης δηλώσει σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο μέσω υπερσύνδεσης με την ιστοσελίδα του τρίτου μέσω της www.leonidiscompany.gr .

Πνευματικά δικαιώματα

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.leonidiscompany.gr προστατεύεται ως προς το copyright, το σχεδιασμό, τα κατατεθειμένα σήματα, τους διακριτικούς τίτλους, τα σήματα και λογότυπα, τις εικόνες, τα γραφικά, τις φωτογραφίες, τα σχέδια, τα κείμενα κλπ. που αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας Λεωνίδου Αναστασία με διακριτικό τίτλο "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" επιφυλασσόμενων όλων των δικαιωμάτων, και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού Δικαίου και των Διεθνών συμβάσεων.

Μπορείτε να κάνετε χρήση ή προβολή του περιεχομένου της ιστοσελίδας σε οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή ή tablet ή κινητού, μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτό το περιεχόμενο σε ηλεκτρονική μορφή πάνω σε σκληρό δίσκο [αλλά όχι μέσα σε επεξεργαστή (server) ή σε άλλη συσκευή αποθήκευσης συνδεδεμένη με Δικτυακό τόπο] ή να κάνετε εκτύπωση αυτού του περιεχομένου για δική σας προσωπική, μη εμπορική χρήση, υπό την προϋπόθεση ότι τηρείτε κάθε υπόδειξη και υποσημείωση περί copyright, πνευματικών δικαιωμάτων και οποιουδήποτε άλλου ιδιοκτησιακού δικαιώματος και δεν τροποποιείτε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της. 

Εφαρμοστέο Δίκαιο και λοιποί όροι

Οι ανωτέρω όροι και κανόνες (προϋποθέσεις), όπως κάθε φορά ισχύουν διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, αρμόδια δε δικαστήρια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς ορίζονται τα Δικαστήρια της Καβάλας. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρων όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί σύμβαση μεταξύ της εταιρείας "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" (Λεωνίδου Αναστασία) και του επισκέπτη - χρήστη της ιστοσελίδας.

Η εταιρεία "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει αυτούς τους όρους και κανόνες από καιρού εις καιρόν.

Η εταιρεία "ΛΕΩΝΙΔΗΣ" δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη στην ιστοσελίδα της. 

Για τυχόν πληροφορίες για όρους ή κανόνες που δεν καταλάβατε, καλέστε στο τηλέφωνο +30 2510 831643.

Πληροφορίες επικοινωνίας

Διεύθυνση

Κεντρικό: Δημοτική Αγορά Καβάλας 1/23

Τ.Κ. 65 302 Καβάλα, Ελλάδα

Υπ/μα: Ηπείρου 2

Τ.Κ. 65 403 Καβάλα, Ελλάδα

Τηλέφωνο / Φαξ

Κεντρικό: +30 2510 831643

Υπ/μα: +30 2510 620232

 E-mail

info(@)leonidiscompany.gr

 

Cookie Policy

Cookies

Ένα αρχείο Cookie είναι - σύμφωνα με τη Wikipedia - ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που αποστέλλεται από έναν ιστότοπο και αποθηκεύεται στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού ενός χρήστη ενώ ένας χρήστης περιηγείτε σε έναν ιστότοπο. Όταν ο χρήστης περιηγείτε στον ίδιο ιστότοπο στο μέλλον, τα δεδομένα που αποθηκεύονται στο cookie μπορούν να ανακτηθούν από τον ιστότοπο για να ειδοποιήσουν τον ιστότοπο για την προηγούμενη δραστηριότητα του χρήστη. Τα cookies σχεδιάστηκαν για να είναι ένας αξιόπιστος μηχανισμός για τους ιστοτόπους να θυμούνται την κατάσταση του δικτυακού τόπου ή της δραστηριότητας που είχε κάνει ο χρήστης στο παρελθόν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κλικ σε συγκεκριμένα κουμπιά, σύνδεση ή καταγραφή των σελίδων που επισκέφθηκε ο χρήστης πριν από μήνες ή και χρόνια. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα μπορούν να βρεθούν στη Wikipedia.

Σκοπός αποθήκευσης και απόκτησης πρόσβασης σε cookies:

 • Εξατομίκευση ιστότοπου (για παράδειγμα: εξοικονόμηση μεγέθους γραμματοσειράς, προοπτική έκδοσης ιστοσελίδας ή έκδοση προτύπου)
 • Αποθήκευση δεδομένων ή αποφάσεων του χρήστη (για παράδειγμα: δεν χρειάζεται να εισάγετε στοιχεία σύνδεσης και κωδικό πρόσβασης σε κάθε ιστότοπο, θυμηθείτε τα στοιχεία σύνδεσης κατά την επόμενη επίσκεψη, διατηρώντας πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που προστίθενται στο καλάθι)
 • Ενσωμάτωση κοινωνικών ιστότοπων (για παράδειγμα: προβολή των φίλων σας, ανεμιστήρων ή δημοσίευση δημοσιεύσεων στο Facebook ή στο Google+ απευθείας από τον ιστότοπο)
 • Προσαρμογή διαφημίσεων που εμφανίζονται στον ιστότοπο
 • Δημιουργία στατιστικών στοιχείων ιστοτόπων και ροών δεδομένων μεταξύ διαφορετικών ιστοτόπων

Παρακάτω θα βρείτε συνδέσμους με πηγές που δείχνουν πώς να ορίσετε τις συνθήκες αποθήκευσης και να αποκτήσετε πρόσβαση σε cookies που έχουν ήδη αποθηκευτεί στη συσκευή του χρήστη για τα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο.

 • Firefox
 • Chrome
 • Internet Explorer
 • Opera
 • Safari

Λόγω του μεγάλου αριθμού τεχνολογικών λύσεων, δεν είναι δυνατή η δημοσίευση σαφών οδηγιών σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης των συνθηκών αποθήκευσης και την πρόσβαση σε cookies χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις όλων των διαθέσιμων συσκευών και λογισμικού που έχουν εγκατασταθεί σε αυτά. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, επιλέξτε "Εργαλεία" ή "Ρυθμίσεις" και βρείτε την ενότητα που αντιστοιχεί στις ρυθμίσεις διαμόρφωσης για cookies ή για τη διαχείριση του απορρήτου. Λεπτομερείς πληροφορίες παρέχονται συνήθως από τον κατασκευαστή της συσκευής ή του προγράμματος περιήγησης σε ένα εγχειρίδιο ή στην ιστοσελίδα του.

 

 

eleonidisfood
© 2012 - 2021 Leonidis company. All Rights Reserved. Design by Zachapan.
Το καλάθι είναι άδειο